Üye Girişi
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Zurich Kalitesini Petmito.com Farkıyla Temin Edebilirsiniz

13-03-2022 09:48
Zurich Kalitesini Petmito.com Farkıyla Temin Edebilirsiniz
Zurich marka etiketine sahip evcil hayvanlarımızın sağlık ve bakım ürünleri sitemizden uygun fiyat ve kaliteli hizmet alarak temin edebilirsiniz.
Genel olarak ürünlerden birkaç örnek vermemiz gerekirse;
Zurich Kediler İçin Biotin Tüy Döküm Önleyici Tablet içinde 75 adet tablet formunda ürün bulunmaktadır.
Ürünün başlığından da anlaşılacağı üzere kedilerin kullanımına özel olarek üretilmiş yüksek oranda biotin ve çinko minarelleri içeriği ile kedilerin deri ve tü sağlığını korumaya yardımcı olmaktadır. Aynı ürünün köpekler için olanı biotin bulunmakta olup o üründe Zurich Köpekler İçin Biotin Tüy Döküm Önleyici Tablet olarak geçmektedir. 


Biotin talet formlarının yanında malt formunda da ürünler bulunmaktadır. Kedi ve köpekler için genel olarak malt şeklinde üretimi yapılan ürün Zurich Cat & Dog Biotin Paste olarak geçmektedir. 

Zürich markasına ait tüm ürünleri marka aramasında Zürich olarak seçim yaparak ya da burada zurcih markasını hakkında arama yaparak ulaşabilirsiniz. 

Zurich markasına ait bakım ve sağlık ürünlerinden Petmito e-ticaret sitesinde tedariğini yapmış olduğumuz yaklaşık 50 çeşit ürün bulunmaktadır. 

Kedi ve köpek viteminleri başı çeken ürünlerde kuş sağlığını korumak için vitaminler, destekleyici ürünler, balıklar için akvaryum bakım ürünleri yer almaktadır. 

Online olarak alışveriş imkanı sunan Petmito e-ticaret sitemiz Zurich markasını siz değerli müşterilerimiz ile buluşturmaktadır. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.