Üye Girişi
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Köpek Çiğneme Kemikleri

08-06-2022 06:14
Köpek Çiğneme Kemikleri

 

Köpek Çiğneme Kemikleri

Köpekler için kemik, köpeğin doğası gereği beslenme alışkanlığı diye düşünülebilir. Eğer köpeğiniz kemirmeyi seviyor ise evinizde birkaç tane köpek çiğneme kemikleri bulundurmanızda fayda olacaktır.

Eşyalarınızı kemirmek istediğinde veya oyun oynamak istediklerinde köpeğinize verebilirsiniz. İçgüdüsel alışkanlık haline gelen kemirme davranışını gidermek için en doğru seçenek köpek çiğneme kemikleridir diyebiliriz.

Fakat dikkat edilmesi gereken hususlar da vardır.

Doğru kullanılan köpek çiğneme kemikleri her açıdan köpeğinize faydalı olacaktır. Öncelikle kimyasal içermeyen ürünler tercih etmelisiniz.

Taze olup olmadığına dikkat etmeli, küflenmiş veya rengi değişmiş kemikleri köpeğinize vermemelisiniz.

Köpeğinizin boyutuna uygun olarak seçtiğiniz köpek çiğneme kemiklerini, miktar olarak fazla vermemeye dikkat etmelisiniz.

Örneğin küçük köpekleriniz için tercihiniz sert ve press kemikler olmamalıdır.

Diş taşı problemi olan köpekler için köpek diş temizleme kemiğini tercih ederken, gıda açısından destekleyici kemik istiyorsanız sakatat kemiklerini tercih edebilirsiniz.

Kolay kavranabilen, köpeğin cinsine uygun olarak seçtiğiniz köpek çiğneme kemikleri bir hamlede yutulamayacak boyutta olmalıdır.

Evde hazırlanan kemikler ise bakteri ürettiği için çok kısa bir süre içinde tüketilmelidir.

Köpek çiğneme kemikleri tedarik etmiş olduğumuz markalar arasında; Petimore markasına ait ürünler listenin ilk sırasında yer almaktadır.

Petimore markalı ürünler ülkemizde üretilmekte olup yerli üretim olarak ön plana çıkmaktadır.

Petimore marka ürünlerin yanında Delibon markası ürünlerde yerli üretim olarak köpek çiğneme kemikleri, press kemikler için Petmito sitemizden tedarik edebileceğiniz ürünlerdir.

Genel olarak bakıldığında çiğneme kemiklerinin doğal olmasını önemsiyoruz. Bu nedenle tedarikçi firmalarımızdan doğal ürünler tedarik etmeye çalışıyoruz.

Petimore, Delibon markalarının yanında ithal çiğneme kemikleri de tedarik eden firmalardan ürünlerimizi tedarik ederek sunulmaktadır.

Petmito markası adı altında listelenen 100 gr, 150 gr ve 250 gr olmak üzere çeşitleri bulunan Gurme Pati Doğal Burgu Çiğneme Kemiği Ödül Mamasını Petmito’dan tedarik edebilirsiniz.

Gurme Pati çiğneme kemiklerinin özel bir tarafı da  sadece doğal renklerinin olmasıdır. Yani beyaz renkli bir ödül maması değildir.

Bu ödül mamasının üretimi sırasında doğal kurutma ortamında fırınlarda kurutularak ödül mamaları hazırlanmaktadır.

Tercihinize göre Gurme Pati, Petimore, Delibon marka ödül ve press kemikleri Petmito üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Buraya can dostlarımızın Petmito Gurme Pati ödül mamasını yerken çekilmiş bir videosunu eklemeden geçemeyeceğiz.

 

Doğru kullanımda sevimli dostlarımız için faydalı olan ödül kemiklerini uygun fiyat politikamızla alın kazançlı çıkın.

Sağlıklı güzel günlere.

Petmito Evcil.      

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.